Adventi vásár és évzárás az NLG-ben

 


Bár a hagyományteremtő szándékkal megszületett NLG karácsonyi gálát idén nélkülöznünk kellett, most sem maradtak program nélkül az utolsó tanítási napon a gimnázium diákjai és tanárai: december 21-én Szikszainé Pallósi Patrícia és Holnthoner Aurélia tanárnők, valamint Miltényi Attila tanár úr szervezésében a Skanzenben került sor egy jótékonysági vásárra. Minden osztály egyedi, saját kezűleg készített terméket árult a vásáron, a DÖK pedig, a fagyoskodók nagy örömére forró teát és lilahagymás, zsíros kenyeret kínált. 

Volt a vásáron mézeskalács, ékszer és fenyőfadísz, forró csoki és méhviasz gyertya, de "grincsfát" is árultak, sőt, az iskoláig való elszállítását is vállalták :) Az összegyűlt pénzt a Rum-Kastély Intézmény gyermekeinek ajánlják fel.


A Skanzenből visszatérve a suliba meglepetésműsort kaptak ajándékba a Nagy Lajos diákjai: egy kórus a Fehér karácsonyt énekelte, fellépett a Túlzás zenekar, és a tanárok egy csapata táncolt, táncukba bekapcsolódott egyre több diák, végül közösen kívánva boldog karácsonyt és új évet egymásnak.





Boldog karácsonyt és új évet minden blog-olvasónak!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szalagavató 2019.

Szalagavató 2020.

Tanárportré: Simonné Baranyai Zsuzsanna