NLG Hajsza -- Horváth Barbara és Scmitt Alexa filmje

 




A 2020/2021-es tanév hat hónapját digitális oktatásban töltöttük. A járványban töltött időszak sok olyan tapasztalást, nehézséget hozott, amelyeknek sokszor egyik pillanatról a másikra kellett megfelelnünk.

Elveszett sok kézfogás, mosoly és elveszett sok ölelés, elvesztek az együtt tölthető órák és idő, amit soha nem tudunk már pótolni. De közben dolgoztunk, tanultunk, sodortak a mindennapok, és vártuk a végét.

Hiszek benne, hogy sikerült megőriznünk kapcsolatainkat, hiszen a monitorokon láthattuk egymást, beszélhettünk, bátoríthattuk egymást, és kereshettünk közös célokat, amikor néha, ha rövid időre is, de találkoztunk. Hajszoltak voltunk, és vártuk a végét. Hiszek benne, hogy közösségünk sikeresen vészelte át ezt a nehéz időszakot, de rányomta bélyegét életünkre, alkotásainkra. Ez a film pont olyan, mint amilyen egy ilyen időszak alatt és után készülhet, érezhetjük a főhős nyugtalanságát, néha mosolyoghatunk rajta, és végén felébredhetünk ebből a rossz álomból. Nézzük meg az NLG HAJSZA című filmjét, amit iskolánk diákjai készítettek ebben a nehéz időszakban. A filmet Horváth Barbara és Schmitt Alexa rendezte:


https://www.youtube.com/watch?v=3mmbpIBxOus


Loblerné Enyedi Zsuzsanna

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szalagavató 2019.

Szalagavató 2020.

Tanárportré: Simonné Baranyai Zsuzsanna