EPAS-díjátadó Budapesten

 


 

Június 10-én a gimnáziumunkban az Európai Parlament Nagyköveti Iskolája (EPAS) programot megvalósító junior nagyköveteink egy csoportja, Nagy Zsófia, Oláh Noémi, Bukits Balázs, Kósi Péter és Márk Levente szenior nagykövetünk, Bartha Gábor tanár úr kíséretében ünnepélyes rendezvényen vett részt  a budapesti Európa Házban, ahol az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodájának munkatársai, Kotlár Eszter, Klebercz Tímea és Puskás Aurél fogadták követeinket. 


Az ünnepélyes találkozó célja az volt, hogy az EPAS programhoz az idei tanévben csatlakozó iskolák képviselői találkozhassanak egymással, az iskolák bemutassák az év folyamán végzett tevékenységeiket, a diákok megismerhessék az Európa Ház munkatársait, valamint a most már hivatalosan is EPAS-tagnak minősülő junior és szenior nagykövetek átvegyék okleveleiket. Iskolánk bemutató előadását Márk Levente junior nagykövetünk tartotta kirobbanó sikerrel. A rendezvény során iskolánk Európa Parlament Nagyköveti Iskolája plakettet vehetett át, amit a jövő tanév elején ünnepélyes keretek között fogunk felavatni.

Köszönjük a Kapcsolattartó Iroda munkatársainak meghívását és szíves, baráti vendéglátását, reméljük, hogy a jövőben gyakori látogatói leszünk az Európa Háznak!

Bartha Gábor

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szalagavató 2019.

Szalagavató 2020.

Tanárportré: Simonné Baranyai Zsuzsanna