"Ifjú tudósok" vetélkedő idén irodalom, informatika és fizika tárgyakból is!

 



Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal meghirdetette a középiskolák 11-12. évfolyamos tanulói részére az „Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedőt a 2021/2022. tanévre.

A vetélkedő célja, hogy lehetőséget adjon a kiemelkedően tehetséges tanulók számára egyes természettudományos vagy bölcsészettudományos tudományterületen, tantárgyakban való jártasságuk, kiemelkedő tudásuk bemutatására, továbbá a Kárpát-medence államaiban élő középiskolás tanulók és a társadalom szélesebb csoportjai számára a vetélkedő követendő példát mutasson a magasszintű tudásról és a széleskörű műveltségről.
A vetélkedőn a magyarországi, továbbá a Kárpát-medence államaiban (Ausztria, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) működő középiskolák 2021/2022. tanévben 11-12. évfolyamos tanulói egyénileg vehetnek részt. A tanulók nevezését, a vetélkedőn való részvétel lehetőségét és a tanulók szakmai felkészülésének támogatását az érintett középiskola intézményvezetője biztosítja. Egy iskolából több tanuló is jelentkezhet.


A vetélkedőre történő jelentkezés és a részvétel ingyenes.

A vetélkedőre jelentkezni 2021. szeptember 1. – 2021. október 4. között lehet.


Bővebb tájékoztatás: https://ifjutudosok.kozepiskolaiverseny.hu/


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szalagavató 2019.

Szalagavató 2020.

Tanárportré: Simonné Baranyai Zsuzsanna